söndag 24 januari 2016

Julinlämmningen

Det är ca ett år sen den första inlämningen. Tiden går fort! På detta år är det fler som valt att skänka till Karlskrona och inlämningen blev denna gången den största hittills!

Det var så många fina sett att knappningen tog längre än beräknat och inlämningen fick skjutas upp 1-2 veckor (minns inte hur mkt). Men veckan jul var det dags!Jag anländer en eftermiddag till neo och får packa upp era fina set inne i deras personalrum. Ryktet går på avdelningen att det har kommit in nya kläder. Det kommer många som vill titta och tacka ur personalen. Snart kommer det även en mamma som ska åka hem samma dag och hon får välja ett sett att ta med hem. Kan säga att hon hade stora svårigheter att välja då det var så mycket fint!

Men tacken tog inte slut där. Förra lördagen den 16/1  när jag själv var inne på förlossningen för att få mitt andra barn. Kommer Barnmorskan på eftermiddagspasset och säger att vi har fått dagensros i lokaltidningen!
Mer hinner hon inte för min dotter fick bråttom ut ;-P
Men efter kommer hon in med tidningsutklippet och ger mig!  Så alla ni som bidragit till inlämningen i Karlskrona ska ta åt er!!
Ida Östberg Hedberg, Malin Cullin, Anna Mühlenbock, Sandra Edmundsson (Hoppas jag inte glömt någon!) Tusen tack!!


Nästa inlämning är inte bestämd i dagsläget men jag återkommer så snart det är bestämt!
Är det någon som känner att de skulle vilja bidra på något sätt med att sy är det bara att höra av sig så får ni mer information!

God fortsättning på det nya året!

 

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar